Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Nyheder

EU - 02.06.2014

Efter valget

Missionen lykkedes, og Radikale Venstre er tilbage i Europa. Bag mandatet står syv kandidater, der har trukket, skubbet og debatteret landet over, i jagten på en plads i parlamentet. Men hvad venter nu? Og hvordan var mødet med vælgerne? Radikal Politik har talt med fem af kandidaterne, om, hvordan de oplevede valgkampen, hvad de fik ud af den, og hvordan det føles at være ”ude på den anden side”.

Læs mere
Radikale Venstre

EU - 01.06.2014

”Det er næsten ikke til at fatte”

Radikale Venstre er tilbage i Europa-Parlamentet. Med det bedste valgresultat siden 90’erne sikrede partiet sig et mandat, da danskerne gik til stemmeurnerne d. 25. maj. Derfor er partiets spidskandidat Morten Helveg Petersen nu på vej til Bruxelles, hvor han skal tage hul på tilværelsen som europaparlamentariker. Med sig i bagagen har han ikke færre end 76.390 personlige stemmer. Et imponerende tal, der da heller ikke er sådan lige til at forstå for hovedpersonen selv.

Læs mere
Radikale Venstre

EU - 26.05.2014

Kæmpe sejr at være tilbage i Europaparlamentet

Radikale Venstre har opnået mandat ved europaparlamentsvalget. Spidskandidat Morten Helveg Petersen takker frivillige, kandidater og alle andre, der har været en del af det radikale valghold. Nu gælder det kampen om det europæiske samarbejde.

Læs mere
Radikale Venstre

EU - 20.05.2014

Morten Helveg Petersen: Bevar retten til fri bevægelighed i EU

Danmark har brug for udenlandsk arbejdskraft, og virksomhederne har brug for at kunne sende medarbejdere ud i Europa. Derfor er arbejdskraftens fri bevægelighed i EU et fantastisk gode, som bidrager enormt til dansk økonomi. Det mener Radikale Venstres spidskandidat til Europaparlamentsvalget Morten Helveg Petersen, der kritiserer Venstre og Dansk Folkepartis angreb på danskernes frihedsrettigheder.

Læs mere
Radikale Venstre

EU - 19.05.2014

”Jeg tror på Europa”

Christian Kjølhede tror på Europa. Derfor vil han kæmpe for et stærkere og mere nærværende EU, hvor borgerne har større indflydelse på den politiske dagsorden. Hvis vi vil have medbestemmelse på vores egen nutid og fremtid, er løsningen ikke et nej til Europa, men et ja til konstruktivt samarbejde med konkrete løsninger på fælles udfordringer, understreger han.

Læs mere
Radikale Venstre

EU - 16.05.2014

”Jeg vil sætte fokus på den frie bevægelighed”

Da Kristina Siig for nogle år siden besluttede sig for at lægge flere kræfter i det radikale arbejde, var hun ikke i tvivl om, at det skulle have et internationalt tilsnit. Derfor har kun kastet sig over EU, som hun mener kommer alle danskerne til gavn. Især når det kommer til den frie bevægelighed og de muligheder, der følger med den, er Kristina meget begejstret, fortæller hun.

Læs mere
Radikale Venstre

EU - 15.05.2014

”EU er i dit hjem”

Som 21-årig blev hun radikal topscorer ved kommunalvalget ’09 i Roskilde. Siden da har den nu 25-årige Samira Nawa Amini blandt andet været formand for Ny-Dansk Ungdomsråd og fast klummeskribent i Metro-Xpress. Nu er hun kandidat til EP-valget den 25. maj som nummer fire på den radikale liste. Hendes kamp for medborgerskab, medmenneskelighed og demokratiske værdier stopper nemlig ikke inden for Danmarks grænser.

Læs mere
Radikale Venstre

EU - 14.05.2014

”En bedre verden går gennem EU”

Karen Melchior har hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med EU. For det er her, at man som politiker kan få størst og mest varig indflydelse på vores verden og hverdag, mener hun. At sikre en mere demokratisk, bæredygtig og fredeligere verden med respekt for vores rettigheder går for Karen gennem EU.

Læs mere
Radikale Venstre

EU - 13.05.2014

”EU giver Danmark indflydelse”

Som 7-årig fik Thomas Elkjær sin første EU-oplevelse, da han skrev ’EF Nej tak’ på en havelåge længere nede ad sin vej. Siden da er den nu 49-årige Cand.polit. blevet meget begejstret for det europæiske projekt. For ham er der nemlig ingen vej udenom EU, hvis vi ønsker demokrati og fred i Europa. Og derfor bør Danmark også deltage fuldt og helt i det europæiske fællesskab, fastslår han.

Læs mere
Radikale Venstre

EU - 12.05.2014

EU i øjenhøjde

25-årige Sissel Kvists hjerte banker for Europa. Derfor har hun nærmest ikke lavet andet end EU-politik, siden hun blev politisk aktiv i 2005. En af hendes helt store mærkesager i valgkampen bliver at gøre noget for de unge. Og så vil hun gøre danskerne opmærksomme på, hvor relevant og nærværende EU er for vores hverdag.

Læs mere
Radikale Venstre

Pages